izom szakadas sportserulesek

Izom szakadás, sportsérülések

A múlt nyáron a barátainkkal egy szabadtéri családi pikniket szerveztünk, ahol egy sok mozgást igénylő játékot tűztünk programra. Amikor rám került a sor, bemelegítés nélkül indultam el, de pár lépés után villámcsapásszerűen elestem, mert a bal combomban elszakadt az egyik hátsó izom.

Huszonévesen már volt egy hasonló sportsérülésem, ami igencsak rossz emlék maradt, mert akkor több mint 6 hónapig tartott a gyógyulás. Kétségbe estem, mert közel a 70-hez, mire is számíthatnék most a gyógyulásnál. A lábam térdnél hamar bevérzett, megduzzadt, járni se nagyon tudtam. Ekkor ajánlotta fel a Safe Laser 150 készüléket az egyik barátom, mivel a klinikai tapasztalatok szerint az ilyen típusú sérüléseknél nagyon felgyorsítja a gyógyulást.

Némi szkepticizmussal fogadtam a javaslatát, de nem éreztem kockázatát a próbának. Javaslata alapján naponta kétszer 3-5 percig használtam a készüléket a sérülés helyén és a bevérzett területeken.

Szinte hihetetlen, de már egy hét után felszívódtak a bevérzések, a fájdalom minimálisra csökkent, a harmadik hét végére a lábam ismét tökéletesen rendbe jött. A sebész orvosom, aki több hónapos gyógyulást prognosztizált, csodának titulálta a háromhetes gyógyulást.”