Metatron professional mágnesterápia
Metatron Készülékek
Mágneses Erő a Gyógyulás Szolgálatában - Tapasztalja meg Ön is!
Előző
Következő

Mire jó a metatron készülék?

Létezik egy készülék, amely hatékonyan és eredményesen képes kezelni a mozgásszervi, keringési és urológiai problémákat. Ez egy olyan orvostechnikai eszköz melyet Ön is tud használni az otthonában nem szükséges bejárni kezelésre a kórházba vagy a magánrendelésekre. A MetatronR készülék alkalmazása során a páciensek gyorsabb felépülést, jobb közérzetet és az egészség általános javulását tapasztalhatják. A mágnesterápia ezen formája tehát nem csupán a tünetek kezelésére szolgál, hanem a test egészének harmonikus működését támogatja. Az eszköz használata során a mágnesterápia jótékony hatásait kihasználva segíti a test természetes gyógyulási folyamatait, elősegítve ezzel a gyorsabb regenerációt és a hosszú távú egészségmegőrzést.

Ízületi problémák, gyulladás, kopás, izomfájdalom: hányszor zavarták már ezek a problémák a mindennapi életében? Ha egy cipő felvétele, vagy egy üveget kinyitása is sok kellemetlenséget és fájdalmat okoz.

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára, hogy megvédje és megőrizze önállóságát és függetlenségét, visszanyerje teljes irányítását a teste felett és visszakapja az elveszett életminőségét. Ha ezek hiányoznak, akkor minden nehéznek tűnik.

Metatron mágnesterápia ízületi fájdalom 2
Metatron mágnesterápia urologia 1

Urológiai problémák: Az urológiai problémák az egyik legkényesebb témák, mindkét nem körében. A Metatronnal otthon, diszkréten tudja kezelni a már diagnosztizált problémáit, legyen az inkontinencia, húgyhólyaggyulladás, fájdalom, prosztatagyulladás, kismedencei fájdalom, erekciós zavarok, orgazmuszavarok vagy akár pénisz görbület.

Keringési problémák: A vérkeringés zavara esetén a vér korlátozottan áramlik az erekben. Ennek pedig az a legsúlyosabb következménye, hogy a sejtek nem jutnak hozzá a zavartalan működésükhöz szükséges éltető oxigénhez és tápanyagokhoz elegendő mennyiségben. Ezeket ugyanis a vér szállítja a sejtekhez akkor, ha rendben működik a vérkeringés.

Metatron mágnesterápia vérkeringés 1

Hogyan működik a MetatronR készülék?

A METATRONR olyan mágneseterápiás mezőt hoz létre, amely aktiválja a sejtek képződésének folyamatát, egyszerű és biztonságos módon felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. A mágneses mező a sejtmembránra hat. Törések esetén a kalcium lokalizált növekedése kiváltja a csontszövet javítási folyamatát.

Metatron professional mágnesterápia

A METATRONR egy elektro-orvosi mágnesterápiás eszköz, amelyet az EU-s egészségügyi hivatal tanúsított. Hatásának köszönhetően valódi biofizikai kezelést végeznek, amely:

Mindezen okok miatt a METATRONR-t a rehabilitáció, az ortopédia, a traumatológia, a neurológia és minden olyan területen használják, ahol elégtelen sejtaktivitás van jelen. Hatásai és előnyei ma már tudományosan bizonyítottak: valójában számos tanulmány bizonyítja, hogy a mágnesterápia hatékony több betegség egyidejű kezelésében.

Adey kimutatta (1970), hogy kisfrekvenciájú elektromágneses terek (extrem low frequency electromagnetic fields – ELF) képesek befolyásolni különböző sejtek Ca-ion ki- és beáramlását. A Ca2+-nak alapvető szerepe van a magnetobiológiában. Egyes vizsgálatok alapján feltételezik, hogy a Ca-ionok mintegy kiegyenlítőként szerepelnek a mágneses erőtér terápia hatása és a szervezet aktuális állapota között. A mágneses mező stimulálásával meghatározott a Ca++ felszabadulása, a sima endoplazmatikus retikulumból. A CA++ (kalciumion) intracelluláris növekedése többszörös enzimatikus reakciókat és sejtszaporodást eredményez.

A sejtjavítási folyamat fiziológiai. Mit értünk ez alatt? Hogy egy sejt természetesen hajlamos önmagában, spontán gyógyulni, beavatkozás nélkül. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor ez nem történik meg, csak gondoljunk bizonyos patológiák vagy problémák jelenlétére, amelyeknél terápiás beavatkozás szükséges. Ezenkívül bizonyos esetekben a sejtjavítási folyamat fiziológiai lassuláson megy keresztül az életkor előrehaladtával. Ezért, amikor a sejtek nem gyógyulnak természetesen, a MetatronR mágnesterápia alapvető és elengedhetetlen az új sejtek kialakulási folyamatának aktiválásához és a gyógyulás felgyorsításához, egyszerű, biztonságos és fájdalommentes módon. Elektromos orvosi eszközünk aktiválásának köszönhetően mágneses mező jut el az érintett területre. Abban a pillanatban, amikor ez a mező aktiválódik, megkezdődik a sejtek képződésének folyamata. Továbbá stimulálják a gyógyulási folyamat felgyorsulását. Ez azért történik, mert a mágneses mező közvetlenül a sejtmembránra hat: ezt eszközünk csúcstechnológiája és a betegségekre szabott programok teszik lehetővé, amelyek hatékonyan hatnak rengeteg patológiára. Specifikus applikátorok használatával garantált az érintett területre való összpontosítás. Törések jelenlétében a kalcium lokalizált növekedése (a CA++ felszabadulásának köszönhetően) kiváltja a csontszövet javulás folyamatát. Tanulmányok kimutatták, hogy a mágnesterápia 25-30% -kal csökkenti a közelmúltbeli törések csontkonszolidációjához szükséges időt. A terápia különösen javallt a közelmúltban bekövetkezett törések esetében, amelyek nagy valószínűséggel lassan gyógyulnának a következők esetében:
 • helyi tényezők, például a törés helye, morfológiája vagy a kapcsolódó lágyrészsérülések jelenléte;
 • Általános tényezők, például metabolikus vagy szisztémás betegségek jelenléte, folyamatban lévő terápiák, helytelen életmódbeli szokások, például dohányzás.

Az ilyen fajta törés veszélyeztetettnek minősül, és az összes törés 20% -át teszik ki. Ez a folyamat, amely amúgy is lassú és összetett, még nehezebbé válhat, ha késik a javulás vagy pseudarthrosis  (helytelen forradás) lép fel. Ezért, ha olyan közelmúltbeli törések vannak veszélyben, amelyeknél a nem egységes gyógyulás gyanúja merül fel, mágneses terápiás kezelés ajánlott. Ezenkívül az ortopédia erősen igényli ezt hatékony megelőző kezelésként, amikor az első radiográfiai indikációk alapján egy gyenge, hiányzó vagy rosszul mineralizált heget találnak.

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7434032/

Kezelhető Betegségek a Metatron készülékkel

MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK

Metatron mágnesterápia ízület 3
Metatron mágnesterápia urologia 1

UROLÓGIAI PROBLÉMÁK

KERINGÉSI PROBLÉMÁK

Metatron mágnesteráia vérkeringés 2

Ellenjavallatok

A készülék a következő esetekben nem használható

 • Pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkező személyek;
 • Nők terhesség alatt;
 • Neopláziában szenvedők;
 • Önellátásra képtelen személyek csak felügyelettel használhatják;
 • Gyermekek és kiskorúak felügyelettel használhatják;
 • Alkalmazások a nyak elülső részén (pajzsmirigy);
 • Kerülje nyílt sebek, gyulladt és hámló részek kezelését;
 • Osteosynthesis (fémcsavarok a csontban) esetén
 • Kerülje a mágnes alkalmazását a szemek (3 cm-nél közelebb) közelében;
 • Bőséges menstruációs ciklus alatt vagy méhen belüli fogamzásgátló esetén;
 • Epilepsziás beteg esetén;
 • Lázas emberek;
 • Daganat esetén;
 • Bradycardia és szívritmus zavarok esetén;
 • Speciális perifériás neuropátia;
 • Régi beültetett fémlemezek esetén statikus frekvenciájú kezelések használata ellenjavalt (pulzáló frekvencia megengedett;

Forrás: Dr. Sandra Sándor Mágneses Erőtér-Terápia

Készülékeink

A METATRONR Professional Egy legyőzhetetlen szövetséges, ami a legjobban támogat minden kihívásban, és eléri a végső célt: a mozgás szabadságát, miközben Ön búcsút mond a fájdalomnak.

Metatron professional mágnesterápia

METATRONR Professional

Hordozható változatban is kapható!

A MetatronR nagy előnye, hogy hordozható változatban is elérhető. Kis méretű, újratölthető akkumulátorral működő, bármikor könnyen használható. A hordozható MetatronnalR az oldalán szabadon használhatja a nap bármely szakában, bárhol is van.

Metatron_mobil_keszulek_uj

METATRONR Mobil

Kiegészítők

Matrac

Mellény

Lábszár csizma

Lábszár tartozék

Sisak

Nyakpánt

Arcmaszk

Papucs

Lábfej csizma

Végtag-térd-váll kezelő

Kesztyű

Bugyi
(M és L méretben)

Derék-vesepánt

További, vásárlást könnyítő lehetőségek

Instacash Logo

Instacash Áruhitel

medicina logo

Medicina Egészségpénztár

mkb logo

MKB Egészségpénztár

otp

OTP Egészségpénztár

premium logo

PREMIUM Egészségpénztár

Melyik készüléket válasszam?

Az összefoglaló táblázatunk segít abban, hogy ki tudja választani a megfelelő terápiát az Ön betegségére.

Mágnesterápiás eszközök összehasonlítása

Műszaki Paraméterek Metatron Professional Metatron Mobil Bemer

   Frekvencia

1-100 Hz. és - Max HF 27,1 MHz
Max. 27.1 MHz
N/A

   Működési tartomány

Alacsony és Magas
Magas
Alacsony

   Erősség

2.200-10.000 microT
35-150 microT

   Beépített programok száma

67
2
4 + (10)

   Orvostechnikai eszköz

Igen
Igen
Igen

   Hivatalosan kezelhető betegségek száma

67
67
1

   Kiegészítők száma

13
13
6

A fenti táblázatból egyértelműen kitűnik, hogy a Bemer mágnesterápiás készülék 35-150 microT ereje a föld mágneses ereje körül (50-70 microT) található, tehát nem mondható erősnek. Erejét tekintve elhanyagolható. Amiben viszont nagyon jó az a pulzáló frekvenciája. Ennek az adatai a gépkönyvében nem találhatóak leírva. A vazomoció (mikroerek pulzáló mozgása) ritmusára van beállítva. Ennek a segítségével tudja hatékonyan normalizálni a mikro keringést. Orvostechnikai engedélye is erre van.

 A mikrokeringés javulásával sok más betegségre is közvetetten jó hatással van, de erre nem találunk hivatalos dokumentumokat, mivel csak közvetett hatások.

A MetatronR készülék viszont sokkal nagyobb erővel bír. Ezáltal jó a mozgásszervi és urológiai betegségekre is a keringés javításán túl. Alacsony és magas frekvencia tartományban is dolgozik. Különböző programjai statikus és pulzálóak is. Így kihasználva mindegyik előnyét.

Beépített programjainak száma, amire orvostechnikai engedélye is van 67, a Bemer 3-al szemben. A készülékekhez kapcsolható kezelő kiegészítők is jelentősen meghaladják a Bemer kiegészítőit.

Összefoglalva a MetatronR készülék sokkal több mindenre használható (és erre orvostechnikai engedélye is van) a Bemer-el szemben.

Tisztítás, karbantartás, garancia

A bio-kerámia tartozékokat vékony ruhán keresztül érdemes használni, elkerülendő a szennyeződést! Nedves tisztítása tilos! Javasolt az ózonos fertőtlenítése.

A készüléket és a kábeleket nedves, tiszta ronggyal tisztítsa meg, desztillált vagy ionmentesített vízzel nedvesítse.

A MetatronR készülékekre a vásárlás dátumától számított 3 év garancia vonatkozik. A kiegészítőkre pedig 1 év. Garancia a gyártási hibás alkatrészek költségmentes cseréjére vonatkozik.

Vélemények

János - Krónikus Hátfájás Kezelése
Tovább olvasom
János, egy 45 éves irodai dolgozó, évek óta küzdött krónikus hátfájással, ami jelentősen befolyásolta munkavégzését és mindennapi tevékenységeit. Orvosi kezelések és fizikoterápia mellett döntött úgy, hogy kipróbálja a mágnesterápiát. A kezelési folyamat során egy speciálisan erre a célra kifejlesztett matracot használt, amelyet naponta többször, körülbelül 30 perces intervallumokban alkalmazott. Már az első pár hét után észlelte a javulást: a fájdalom intenzitása csökkent, és a mozgékonysága jelentősen javult. János mágnesterápia véleménye rendkívül pozitív; úgy érzi, hogy a terápia jelentős mértékben javította életminőségét.
Anna - Sportoló Regenerációja
Tovább olvasom
Anna, egy amatőr maratonfutó, súlyos térdsérülést szenvedett egy edzés során, ami komoly akadályt jelentett az edzésterveiben és versenyeiben való részvételben. A gyorsabb regeneráció és a fájdalom enyhítése érdekében Anna mágnesterápiás készüléket kezdett használni. A kezelést követően Anna arról számolt be, hogy a gyulladás és a fájdalom mértéke jelentősen csökkent, és sokkal gyorsabban tért vissza az edzésekhez, mint korábban bármikor. Az ő esetében is a mágnesterápia hozzájárult a gyógyulási folyamat felgyorsításához és segített abban, hogy újra teljes értékű életet élhessen. Ezek a sikeres kezelések bemutatják a mágnesterápia potenciális előnyeit és hatékonyságát különböző egészségügyi állapotokban. A páciensek pozitív véleményei és a kezelések eredményessége bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a mágnesterápia értékes eszköz lehet a fájdalomkezelésben, a gyulladás csökkentésében és a test természetes gyógyulási folyamatainak támogatásában.
Előző
Következő

Webáruházunkban megismerheti és megrendelheti termékeinket.

Megvásárlás előtt meggyőződhet a METATRONR hatékonyságáról, a saját kezelését/betegségét illetően. Nézze meg akciós bérleti ajánlatainkat!

Szakértői tanácsadás, egyéni kezelési protokoll a személyes problémákra.