Keringési Problémák
Mágneses Erő a Gyógyulás Szolgálatában - Tapasztalja meg Ön is!
Előző
Következő

Keringési problémák

A vérkeringés zavara esetén a vér nehezebben áramlik az erekben. Ennek az a súlyos következménye, hogy a sejtek nem jutnak hozzá a működésükhöz szükséges éltető oxigénhez és tápanyagokhoz, elegendő mennyiségben. Ezeket ugyanis a vér szállítja a sejtekhez. Illetve a salakanyagokat sem szállítja el megfelelően.

Milyen keringési problémákon tud segíteni a mágnes terápia?

A mágnes terápia hatása a szív- és érrendszerre

A mágneses erőtér hatására az első 5-15 perc után a vérkeringés lassul, majd gyorsul, az anasztomózisok jobban funkcionálnak.

A reológiai vizsgálatok bizonyítják az artériafalak rugalmasságának javulását, a végtagok véredényrendszerében a vérellátás javulását és a periférikus vérkeringés javulását 30 mT mágneses indukcióig. Kedvező változásokat észleltek bővebben: ebben az esetben a mikrocirkuláris és transzkapilláris keringésben, ami a mágneses erőtér trofiko-stimulációs és regeneratív hatásával magyarázható.

Változások érzékelhetők, a szíven belüli hemodinamikában. A myocardium (szív izom) csökkentő funkciója erősödik, főként a feltöltési periódus rövidülése és a kiürítési fázis meghosszabbodása útján. A szív bioelektromos aktivitásának változása elsősorban az EKG T-görbéjének megnövekedésében jelentkezik.

Az arteriális nyomás, különösen a magas, a csökkenés irányába változik.

A mágneses erőtér főként az érfal simaizomsejtjeinek segít befolyásolni a kontraktilis struktúrájukat. A muszkuláris artériák elernyesztésével, amelyet az NO-felszabadulás közvetít, a nitrátok is kedvezően befolyásolják a pulzushullám visszaverődését, és ezáltal csökkentik az aortanyomást.

A kapilláris területen történő változások

Metatron mágnesteráia vérkeringés 2 hatternelkul

Mágnes vérre történő hatása

Metatron mágnesterápia vérkeringés 11954-ben a Nobel-díjas kémikus, biokémikus Linus Pauling a kutatásai során rádöbbent, hogy a hemoglobin szállítóképessége jelentős mértékben függ a mágneses erőtértől.

A vörösvérsejtek korong alakúak, átmérőjük 7,5 μm, rugalmas szerkezetüknek köszönhetően át tudnak jutni a még 2 μm-es, rövid szorosokon” is. bővebben: Energiahiány esetén lapos falukkal egymáshoz tapadnak, ezáltal a véredényeken nehezen jutnak át,a finom hajszálereket akár el is zárhatják.

Ennek következtében csökken a sejtek vér- és oxigénellátása. A mágneses erőtér csökkenése következtében összecsapódnak, láncokat alkotnak, és így a bennük lévő hemoglobin kevesebb oxigén szállítására alkalmas. Az acidózis következtében a keringő vörösvértestek elektromos töltése megváltozik, összetapadnak, és emiatt nem a kellő felületen történik az oxigéntranszport, ami egyrészt az acidózist tovább súlyosbítja, másrészt a szervek, illetve a szervezet trombózishajlamát is fokozza. A szöveti acidózis következtében azonban a vörösvérsejtek egyre inkább veszítenek rugalmasságukból, míg végül egyik pillanatról a másikra teljesen megbénulnak, és közben eltömítik magát a hajszálereket.

A megmerevedett rugalmasságát elvesztett erythrocyta áramlási képessége minimális, ilyenkor már az oxigént sem tudja megfelelően felvenni, így belső légszomj” lép fel a testben. Az anaerob (oxigén nélküli) erjedés következtében tovább fokozódik a lokális acidózis, és az érintett sejtek is megdermednek, ekkor elégtelenné válik az anyagcseréjük. A lassú véráramlás miatti viszkozitás növekedésnek különösen a vénás szakaszban van szerepe. Az alsó végtag vénáinak a billentyűiben és a lábszárizmokban elhelyezkedő szinuszokban szinte áll a vér, megnő a viszkozitás, és vörösvérsejt-aggregátumok létrejötte hozzájárul a trombus képződés kialakulásához. Az ödéma elsőként a gravitációnak és a szövetek lazaságának megfelelően bokatájon jelenik meg.

Kiegészítők

A készülék használatához különböző testrészekre speciálisan kialakított mágneses bioszövet kezelő egységekre van szükség, amelyek csatlakoztathatók a központi egységhez. A lentebbi kiegészítőket ajánljuk leginkább a keringési problémák kezeléséhez.

Matrac

Mellény

Lábszár csizma

Nyakpánt

Végtag-térd-váll kezelő

Ellenjavallatok

A készülék a következő esetekben nem használható

 • Pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkező személyek;
 • Nők terhesség alatt;
 • Neopláziában szenvedők;
 • Önellátásra képtelen személyek csak felügyelettel használhatják;
 • Gyermekek és kiskorúak felügyelettel használhatják;
 • Alkalmazások a nyak elülső részén (pajzsmirigy);
 • Kerülje nyílt sebek, gyulladt és hámló részek kezelését;
 • Osteosynthesis (fémcsavarok a csontban) esetén
 • TBC esetén
 • Kerülje a mágnes alkalmazását a szemek (3 cm-nél közelebb) közelében;
 • Bőséges menstruációs ciklus alatt vagy méhen belüli fogamzásgátló esetén;
 • Epilepsziás beteg esetén;
 • Lázas emberek;
 • Daganat esetén;
 • Bradycardia és szívritmus zavarok esetén;
 • Speciális perifériás neuropátia;
 • Régi beültetett fémlemezek esetén statikus frekvenciájú kezelések használata ellenjavalt (pulzáló frekvencia megengedett)

Forrás: Dr. Sandra Sándor Mágneses Erőtér-Terápia

Webáruházunkban megismerheti és megrendelheti termékeinket.

Megvásárlás előtt meggyőződhet a METATRONR hatékonyságáról, a saját kezelését/betegségét illetően. Nézze meg akciós bérleti ajánlatainkat!

Szakértői tanácsadás, egyéni kezelési protokoll a személyes problémákra.