Bódi Sylvi – vásárló levél

Bódi Sylvi – vásárló levél

Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben.

A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem… Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítő gyógyszert és táplálék-kiegészítőt szedek.

Volt ebben az időszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekből mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom (Dr. Fülöp Györgyi) van és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is.

Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre.

Most újra repülőn ülök, megyek a hőn szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába.  Útitársam ez a csodálatos kis lézer készülék (Safe Laser – Lézeres fényterápia), melynek gyógyhatását már az elsö pár kezelés után éreztem. Részben ennek is köszönhető, hogy már repülhetek!  Picit furán néznek rám itt a gépen amikor világíttatom magam, de ez engem egy cseppet sem érdekel. Ezt magammal hozom és mindennap kezelni fogom vele a fülem.

A lelkemnek biztosan nagyon jót fog tenni, hogy ismét abban a közegben lehetek, ahol a legboldogabb vagyok: a hullámok hátán.