Easy Walking – Mágneses és hőterápiás masszázsgép.

Az emberek nagy része tapasztalt már ízületi gyulladást vagy kopást élete során. Sok esetben ez áll a fájó és merev érzés mögött, melyet a térdben, vállban, könyökben, illetve a sarkunkban érzékelünk.

Az Easy Walking térd-, váll-, könyök-, és sarok kezelése mágnesterápiával, infravörös hőterápiával, és masszázzsal javíthatja a vérkeringést, elősegítheti a sejtek regenerálódását és enyhítheti az ízületi fájdalmakat. Egy készülékben kombináltan megtalálhatóak ezek a funkciók, a kezelés minél nagyobb hatékonysága végett.

Készülékünkben 4 funkció található meg egymás mellett: mágnesterápia, hőterápia, légpárnás – vibrációs masszázs.

A mágnesterápia nagyon fontos az ízületek kezelésében, ahogy ezt alább olvashatja is. Emiatt döntöttünk készülékünk mellett, mert hiszünk abban, hogy ezekkel a funkciókkal lehet eredményes gyógyulást elérni. A mágnesterápia nélküli készülékek nem hozzák a kívánt gyógyulást.

Mágnes Terápia:

A mágnes-terápia alkalmazása már széleskörben elterjedt. A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, mely a szervezet számára létfontosságú az oxigén szállításában. A mágnesesség a vér hemoglobinjában található vasra (Fe) hat. A mágnesterápia felgyorsítja a véráramlást, így gyorsabban több oxigén jut el a sejtekhez. Az oxigén a sejtek anyagcseréjét aktiválja, lerövidítve a gyógyulás / regenerálódás idejét. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere. Szervezetünk 70% víz. A mágneses erő a vízben található ionokra hat, a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbbá válnak. A mágnesterápia a fizikoterápia egy formája, regenerálja a sejteket és újrapolarizálja a sejtmembránokat. Gyulladásgátlásra és fájdalomcsillapításra használják.

Hőterápia (Infra terápia):

A különböző hőterápiás eljárások évezredes múltra tekintenek vissza. Már az ókori görögök is használtak meleg vizes borogatásokat a különböző sérülések és betegségek kezelésére. A hő hatására az erek kitágulnak, javulhat a vérkeringés, ami által az anyagcsere folyamatok is beindulhatnak. Továbbá a melegítés nagyon jó közérzetjavító hatású is.

Légpárnás Masszázs:

Légpárnás masszírozó készülék a láb keringési elégtelenségeire, visszerekre, ödémára nyújt megoldást. A pulzáló nyomás felpezsdíti a vérkeringést, csökkentheti a nehézláb érzést, a duzzanatokat. Az intenzív masszázs javíthatja nyirokkeringést, ezáltal segítheti egyes egészségügyi problémák kezelését.

Vibrációs Masszázs:

A rezgések segítségével tökéletesen átmasszírozódik és ellazul a területet, enyhülhet a kezelt rész feszültsége és fájdalma. Az eszköz használata támogatja a végtagok vérkeringését, csökkenti a vér stagnálását. Az eszköz rendszeres használata pozitív hatással lehet az immunrendszerre is.

Ki szeretné próbálni vásárlás előtt az Easy Walking készüléket?

Meggyőződhet a készülék hatékonyságáról a saját kezelését/betegségét illetően.

2 HÉT ALATT A NAPI KEZELÉSEKKEL MÁR ÉREZNIE KELL A HATÁST. ÍGY ÖNMAGÁNAK BIZONYÍTJA, HOGY SZÜKSÉGE VAN-E ERRE A GYÓGYÍTÓ ESZKÖZRE, VAGY SEM

2 HÉT ALATT A CSALÁD TÖBB TAGJÁN IS KIPRÓBÁLHATJÁK

CSAK PÁR PERC NAPONTA A KEZELÉS

BÁRKI ÁLTAL VÉGEZHETŐ, MELÉKHATÁS MENTES KEZELÉSEK

NINCS KEZELÉSENKÉNTI ORVOSI KÖLTSÉG

NEM KELL BEJÁRNIA, VÁRAKOZNIA EGY RENDELŐBEN

KOCKÁZATMENTES  KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG (LETÉT VISSZAJÁR)

ALACSONY BÉRLETI DÍJAT ALKALMAZUNK, HOGY BIZONYÍTSUK A KEZELÉS HATÁSOSSÁGÁT

KÉNYELMES BÉRLETI MEGOLDÁS (HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, OTTHONI KEZELÉSEK, 2 HÉT OPTIMÁLIS IDŐTARTAM)

AKCIÓ! VÁSÁRLÁS ESETÉN A 2 HETI BÉRLETI DÍJAT BESZÁMÍTJUK A VÉTELÁRBA!

 

Bérleti díj 2 hétre: 15.000 Ft      Kaució (ami a bérlet után visszajár): 64.000 Ft.
Vásárlás esetén a bérleti díj beleszámít a vételárba!

Bérlés folyamata:

1, Vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben (office@humanmedical.eu), vagy telefonon (+36 30 658 3747; +36 70 702 7503)
2, Bérleti szerződés megkötése: szükséges adatok megadása (név, lakcím, édesanyja neve, személyigazolvány száma, e-mail cím, telefonszám)
3, Készülék átvétele személyesen (1081 Budapest, 8. kerület, Népszínház utca 22.), vagy futárral (kiszállítás díjmentes)
4, Bérleti időszak végén: Készülék  megvásárlása vagy visszaszállítása (visszaszállítás díja 2.000 Ft)

Vásárlói vélemények

A készülék előnyei: