Gyógyuljon otthonában!

Fekélyes seb (Nem gyógyuló sebek, lábszárfekély)

Nem, vagy csak nehezen gyógyuló SEBEK (pl. FEKÉLYEK, LÁBSZÁRFEKÉLY, DIABETESZES VÉGTAGFEKÉLY, FURUNCULUS) gyógyulását is megindítja.

A lézerterápia serkenti a fibroblasztok termelődését, melyek szükséges építőelemei a kollagéntermelésnek, ami miatt rendkívül hatékony nyílt sebek és égési sérülések kezelésében.

A lágy-lézer az élő szervezetre biostimulációs (serkentő) hatást fejt ki. Ez annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek lágy-lézerfénnyel világítva gyorsabban képesek regenerálódni. A lézerfény hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek.

A lézerterápia csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni túlzott hegszövet képződést, mivel javítja a sérült terület vérellátását, elősegíti a salakanyagok hatékony eltávolítását, ezért gyorsítja a gyógyulási folyamatot, csökkenti az ÖDÉMÁT. A gyorsabb gyógyulás mindig kevesebb hegszövet képződést eredményez. SAFE LASER GÉL használatával fokozható a bőr kollagén és elasztin termelése. A GÉL Safe Laserrel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik.

Orvostechnikai eszköz

CE2409

Próbálja ki az Ön problémájára!