Pollen allergia

Pollen allergia

9 éves vagyok és egy kertészetben dolgozom. Gyerekkorom óta van pollen allergiám. Mivelszeretem a munkám és folyamatosan növényekkel foglalkozom, ezért allergia gyógyszereket kellett szednem (Rinocort orrspray, Allergodil szemcsepp, Loretadin tbl.) Sajnos így a gyógyszer költségem elég magas volt és sokszor beteg voltam több héten át. 
hallascsokkenes gyogyitasa safe laser rel

Halláscsökkenés gyógyítása Safe Laser-rel

20 évvel ezelőtt kezdett romlani a hallásom. Az alapos és rendszeres orvosi vizsgálatok semmilyen szervi eltérést nem tudtak kimutatni, ezért hatékony gyógymódot sem tudtak ajánlani. 
Sebgyógyítás lézerrel

Sebgyógyítás lézerrel

A hüvelykujj - körfűrész csatából a körfűrész került ki győztesen. Csontig körbevágtam az ujjam, amit a sebész ügyesen körbe varrt, hogy nem veszítsem el.
SebgyógyításSafeLaserInfrakészülékkel

Sebgyógyítás Safe Laser 500 Infra készülékkel

60 éves férfi lábán kiterjedt, nem gyógyuló fekély alakult ki keringési rendellenesség miatt. Naponta 1x kezeltük a lábát Safe Laser 500 Infra készülékkel, pontonként 5 perc kezelési idővel, végigpásztázva a sebes területet.
Fogmentés Safe Laser készülékkel

Fogmentés Safe Laser készülékkel

Két hete fogorvosom a röntgen felvétel átnézése után, jobb oldali bölcsességfogamat kihúzásra ítélte. Valóban érintésre is nagyon fájt, de valamit azért még megpróbáltam.
CsonttörésgyógyításaSafeLaser rel

Csonttörés gyógyítása Safe Laser-rel

Június 23-án esés következtében darabosan tört a vállcsontom, szerencsére a helyén maradt, nem mozdult el. A traumatológián megröntgenezték, majd rögzítő kötés… stb. Az esés napján már lézerezni kezdtem a vállamat, karomat a Safe Laser 500 Infrával. 
kiss gergely vizilabdazo

Vissza lehet hozni egy tönkrement érzékszervünket?

Már 26 éve masszív pollenallergiától szenvedek, ami asztmás rohamokkal, orrdugulással, szemgyulladással és miden más kellemetlen tünettel jár, amitől szenvedni lehet! Ezek a tünetek főleg parlagfű virágzása idején tették az életemet elviselhetetlenné. 
carpalis alagut syndroma gyogyitasa safe laser  infraval

Carpalis alagút syndroma gyógyítása Safe Laser 500 Infrával

Súlyos carpalis alagút syndroma alakult ki a kezeimbe 3 hónapja. Sajnos a változó kor sok nőnél okozza ezt a kellemetlen és fájdalmas betegséget. Most látom, hogy mennyire népbetegség ez a syndroma. Sok fiatalnak is van az internetezéstől.
Degeneratív kis ízületi gyulladás

Degeneratív kis ízületi gyulladás

50 éves múltam. Fiatal koromban 8 évig zongoráztam, amit azért kellett abbahagyni, mert az ujjaimban ízületi deformáció támadt. Mindkét kezem alkalmatlanná vált a finom mozgásokra (pl. markolás, letenyerelés, újság lapozása, varrótű megfogása...) és állandó fájdalmak jelentkeztek minden fogó mozgásnál.
kiss gergely vizilabdazo

Sportsérülések rehabilitációja

30 éves pályafutásom alatt már kamaszkorom óta küszködök kisebb-nagyobb sérülésekkel, hol a túlterheltség, hol edzésen vagy mérkőzésen történt behatások miatt. Nagyon jó orvosok kezei alatt gyógyulhattam az évek során, sok módszert kipróbáltam.