Mi vagyunk a Human Medical, az otthoni gyógyulás és a lézerterápia szakértői

Hadd mutatkozzunk be!

A “csak egészség legyen” mondat nem csupán egy közhely, hanem az életünk egyik legfontosabb alapigazsága. Mi minden nap azon dolgozunk, hogy hatékony megoldásokat találjunk az Ön egészségügyi problémáira. Nálunk a minőség elsődleges szempont!

Készülékeink európai szintű orvostechnikai engedélyekkel rendelkeznek. Ezeket kórházakban és egészségügyi intézményekben orvosok és szakemberek is használják, de az a jó hír, hogy Ön is hazaviheti őket, hogy a megfelelő betanítás után szakszerűen és biztonságosan tudja magát és családtagjait gyógyítani.

Engedje meg hogy felvázoljunk egy sokunk számára ismerős helyzetet: Önnek vagy családtagjának akadt egy egészségügyi problémája, amiből szeretne meggyógyulni.  Azonban a túlterhelt egészségügyi rendszer egyszerűen nem képes megfelelően, és időben ellátni a felmerülő igényeket.

Ezen szeretnénk segíteni úgy, hogy olyan megoldásokat adunk Önnek, amikkel az otthona kényelmében tud hatékonyan és egyszerűen gyógyulni, mellékhatások és kockázatok nélkül.

A mi sikerünk az Ön gyógyulása!

Orvosi háttérrel rendelkezünk. Bonyolult esetekben a megfelelő szakterülettel és tapasztalattal rendelkező orvosokkal is konzultálunk. Szaktanácsadóink folyamatosan bővítik ismereteiket és igyekeznek tapasztalataik és tudásuk szerint a legnagyobb támogatást nyújtani, hogy sikeres legyen Önnek is a terápia. A lézer és mágnesterápia területén több éves tapasztalattal rendelkezünk és sok elégedett lézerfelhasználót tudhatunk magunk mellett. Országos szinten elismert szakértői vagyunk ezeknek a terápiáknak. Tudjuk, hogy milyen betegségre milyen terápiát és készüléket ajánlhatunk Önnek.

Vegye igénybe díjmentes, prémium szaktanácsadási szolgáltatásunkat! Akár ha Ön már meglévő ügyfelünk, vagy még csak érdeklődne. Célunk a részletes megbeszélés, ahol kifejtjük, milyen módon tudunk segíteni, és javaslatainkkal segíthetjük az Ön problémájára a megfelelő terápia kiválasztását.

Amennyiben szeretné, lehetősége nyílik személyes konzultációra is a budapesti központunkban, ahol személyre szabott tanácsokkal és megoldásokkal állunk rendelkezésére egy kb. 30 perces időkeretben.

Számunkra elsődleges, hogy ügyfeleink problémája megoldódjon. Ehhez számos praktikus és otthoni környezetben is használható orvostechnikai minősítésű eszközünk áll rendelkezésre.

Mi jellemző ránk?

  • Mi felvesszük a telefont. Ha véletlenül foglaltak a számaink akkor rövid időn belül visszahívjuk Önt
  • Mi nem egy parkolóban adjuk át Önnek a készüléket, mint sok értékesítő, hanem Márkaboltban, ahol megtanítjuk a szakszerű használatára.
  • Mi kiküldjük vidéki ügyfeleinknek a készülékeket és telefonon konzultálunk a helyes használatáról
  • Mi elkészítettük és elérhetővé tettük azokat a kezelési gyakorlati videókat, melyekben a Fizioterápiás kollégáink megmutatják a szakszerű kezelés menetét, a kezelési pontokat, technikákat és hogyan kell az érintett testrészt megfelelően tartani
  • Ne higgyen bárkinek, aki orvosnak mutatja magát! Nézzen utána az interneten ki is valójában. Mi a tanult szakterülete, van-e működési engedélye, igaz-e amit magáról állít?
  • Mi kérünk valamennyi kauciót az ügyfelektől a készülékek bérlésekor. Igen, tudjuk, hogy van, aki nem kér, de mi azt gondoljuk, hogy a tisztességes üzleti kapcsolatban ez elfogadott, ha egy nagy értékű készüléket adunk át Önnek. Mi nem kidobókat és nagydarab embereket küldünk Önhöz, hanem a mindkettőnk által aláírt bérleti szerződés az alapja a korrekt együttműködésnek.
  • Mi nem engedjük el az ügyfeleink kezét a vásárlás után, bármikor hívhat minket és segítünk.
  • Mi nem tesszük rá az ügyfelekre a telefont, mint néhány hasonló területen értékesítő
  • Mi tényleg azért dolgozunk, hogy Ön meggyógyuljon. A mi sikerünk az Ön gyógyulása!

Minőség

Megalakulásunknál az egészség fontossága volt az elsődleges szempont. Csak olyan készülékeket, terápiákat kínálunk, amelyeket mi is teszteltünk, használtunk, kipróbáltunk, és ezek után szívből tudjuk ajánlani másoknak is. Gondosan válogatjuk meg termékeinket, figyelembe véve praktikusságukat és ügyfeleink sokrétű igényeit.  Készülékeink európai szintű orvostechnikai engedélyekkel rendelkeznek.

Csomagajánlatok

Ne habozzon, keressen minket bizalommal, és mi bizalmasan kezeljük problémáját! A személyes konzultáció után lehetősége van kipróbálni készülékeinket, és választhat bérlési vagy vásárlási konstrukcióink közül is.

Emellett folyamatos akciókkal, csomagajánlatokkal várjuk kedves érdeklődő és visszatérő ügyfeleinket! Aktuális akcióinkról az Akciók (link) menüpontunkban, vagy a webáruházunkban (link) is tájékozódhat.

Minden készülék és kiegészítő azonnal elérhető nálunk a Márkaboltban. 24-48 órán belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Munkatársaink minden hétköznap 9:00-16:30 között rendelkezésére állnak, hogy egyéni szakértői tanácsadás keretében meghatározzák a legmegfelelőbb kezelési terápiát és/vagy egyéb gyógymódot.

Központunkról – Hol talál meg minket?

Üzletünk Budapest szívében található, címünk: 1081 Budapest, Népszínház utca 22. (Kiss József utca sarok)

Megközelíthetőség szempontjából kitűnő az elhelyezkedésünk.

Tömegközlekedéssel: a Blaha Lujza téri M2-es metró, vagy 4-6-os villamos megállójától kb. 4 perc séta, a II. János Pál Pápa téri M4-es metró megállójából nagyjából 2 perc sétára vagyunk.

Autóval: kiváló parkolási lehetőség a szomszédos Kiss József utcában, aminek ráadásul a sarkán vagyunk. Ott budapesti körülményekhez képest könnyű parkolni, az utcában mindkét oldalt lévő halszálkás parkolási lehetőségek végett.

Bátran állítjuk, hogy üzlethelyiségünk a történelem része, ugyanis 130 évig patikaként működött! Ezt tanúsítják a gyönyörű állapotban lévő, ugyancsak 130 éves műemlékvédelem alatt álló patika bútoraink.  (KÉP-officina és labor bútor)

Úgy gondoljuk, hogy fontos egy jól megközelíthető, nyugodt, szép környezet biztosítása a személyes problémák megbeszélésére. Nem mindegy, hogy honnan, kitől veszünk egy hosszú távú megoldást az egészségünk helyreállítása érdekében! Mi később is itt leszünk, megtalálhatóak vagyunk, ellenben a megfoghatatlan webshopokkal, akiknek sokszor nincs fizikai címe, elérhetősége.

Hívjon minket, vagy keressen fel személyesen! Barátságos, családias környezetben fogadjuk a Budapest szívében található, Népszínház utca 22.-i központunkban.

Kattintson a lentebbi gombra, ha meg szeretne többet tudni központunk történelmi hátteréről.

Jelenlegi központunkba 2023. Július végén költöztünk az Erzsébet körútról, ahol 2018-tól működtünk. Az addig patikaként működő üzlet szépsége ellenére, felszereltségében és infrastruktúrájában is elavult volt. Emiatt egy több mint 1 évig tartó felújítás mellett döntöttünk. Úgy modernizáltuk a helyiséget, hogy amit csak lehetett, azt megmentettünk és restauráltunk, ha az adott állapot restaurációt igényelt. Így nyerte el központunk a mostani kinézetét, ahol a régi, minőségi és aprólékos munkával díszített, úgynevezett ‘koloniál’ stílus a modern, letisztult jegyekkel találkozik.

A helyiség történelmi hátteréről csak nagyvonalakban tudtunk, viszont a 24.hu cikksorozatában nagyon jól összeszedte, amit tudni kell róla. Ezért is a cikkből kiemelnénk a történelmi témájú részleteket:

“A bútorzat eredetileg nem itt, hanem a 24. számú házban szolgált: a városba jó eséllyel Miskolcról visszatért, 1886-ban a Budapesti Tudományegyetemen diplomázott Korányi Lajos (1864–1944) ott hozta ugyanis létre a Szent Margithoz címzett gyógyszertárát, ami röviddel 1893 karácsonya előtt nyitotta meg a kapuit.

A tehetős zsidó családból származó fiatal gyógyszerésznek ezzel jókora szerencséje volt, hiszen a Gyógyszertári Szemle (1944. ápr. 29.) szerint ebben a korban a pesti oldalon nem igazán léteztek izraelita tulajdonban lévő patikák: 1886-ban a Váci utcai Városi Gyógyszertár került elsőként izraelita kézbe, amit Korányi feltűnéséig az óbudai Angyal (1892) követett, új engedélyt azonban csak Rózsavölgyi Imrének sikerült szereznie, így elmondhatjuk, hogy Korányinak

negyedikként sikerült az, ami alig egy évtizeddel korábban még lehetetlen vállalkozásnak látszott.

A siker gyorsan elérte, sőt, a millenniumi kiállításon is képviseltette magát: az egészségügyi pavilonban – ez ma a Millennium Házaként működik – kiállított gyógyboraival, illetve szájvizével elismerő oklevelet szerzett.

A közeli Aggteleki (ma Kiss József) utca 8.-ban élő tulajdonos saját készítésű, az ország számos pontján árusított krémjeivel, illetve különböző szereivel válhatott igazán tehetőssé, 1897-ben pedig védjegyet is jegyeztetett be rájuk, hogy a vásárlók biztosan tudják: az ő termékét veszik, nem pedig egy harmadrendű hamisítványt.

Híres nagybácsi

Korányi Lajos neve nem véletlenül hangozhat ismerősen: nagybátyja, az 1848–49-es forradalom és szabadságharcból is részt vállaló Frigyes (1828–1913) a XIX. századi magyar orvostudomány egyik legfontosabb, a legfrissebb újításokat azonnal adaptáló alakja volt, aki elsők közt vizsgálta a gyermekhalandóság okait, indította el a tbc elleni küzdelmet, és építette fel saját tervei alapján a mai Országos Korányi Pulmonológiai Intézetet (1878–1880), ahol az országban elsőként hozott létre kutatólabort, illetve végzett röntgenvizsgálatokat.

Ezek az eladások tették lehetővé, hogy

a gyógyszertár a szomszédos telken megszülető, a magyar szecesszió egyik legszebb alkotásának tartott óriásbérház 1906 végi megnyitásakor teljes egészében annak földszintjére költözzön át.

A vásárlók ettől kezdve a kor tehetséges festőművésze, Dudits Andor (1866–1944) a nála mindössze néhány hónappal idősebb Róth Miksa (1865–1944) híres mozaiküzemben valósággá vált mozaikfríze alatt elsétálva vásárolhatták meg a szükséges szereket, az üzlet pedig virágzott.

A működést nem nehezítették botrányok, leszámítva egyetlen apró esetet: a Vegyi Ipar 1913 elején arról számolt be (január 30.), hogy egy hivatalnok neje erősen vérző keze miatt hiába küldte le a cselédet, az túl kevés pénzzel indult útnak, így nem vihette haza a harminc fillérért árult vattacsomagot, majd térhetett vissza a fennmaradó összeggel, a patikus pedig arra sem volt hajlandó, hogy megfelezze a csomagot, beismerve a helyzet súlyosságát.

Nem azért érettségizett és járt egyetemre, hogy a szenvedő emberiséget 10 fillérnél többre becsülje

– vonta le a következtetést a lap.

Az első világháború, illetve a trianoni döntés okozta pénzügyi nehézségeket is leküzdve Korányit 1926 decemberében az Országos Gyógyszerész Testület elnökévé választották, a posztról egy évvel később, rossz egészségi állapota miatt lemondott, az üzletet azonban még hosszú időn át vezette.

A gyógyszerész 1930-ban

a Korányi Gyógyszertár feliratot akasztotta a bejárat fölé,

majd belekezdett a villámgyorsan népszerűvé vált Lili-termékeinek árusításába.

Aranydiplomája 1936-os átvétele után a patikát karácsonyi ajándékként fiára, dr. Korányi Miklósra (1896–1975) bízta, aki a magyar közéletben nem gyógyszerészként, hanem magyarnóta-kedvelőből lett dalszövegíróként vált ismertté: olyan, egykor divatos slágereket jegyzett, mint a “Csak tebenned bíztam”, a “Mikor a nyár őszre fordul”, vagy épp a “Perbe szálltam a szívemmel.”

Miklós mindössze négy évet töltött a gyógyszertár élén: az 1937-ben, hároméves kötelező gyakorlatának elvégzése miatt érkezett ifj. Sztincsik István 1941-ben ugyanis megvásárolta tőle, gyógyszerészként azonban továbbra is az üzletben maradt.

A katolikus vallást talán az első zsidótörvény megjelenésekor felvevő, 1936-ban a Zsigmond király (ma Frankel Leó) út 20.-ba költözött cégalapító nem élte túl Budapest ostromát – halálhíréről a Pesti Hírlap (1944. dec. 10.) szűkszavúan, az okok megjelölése nélkül számolt be: Korányi Lajos gyógyszerész dec. 6-án 80 éves korában Budapesten elhunyt. Temetése 10-én d. e. 11 órakor lesz farkasréti temetőben. Az engesztelő szentmiseáldozatot Ferencesek Margit-körúti templomában mutatják be 16-án d. e. órakor.

Miklós neve a rommá vált Budapesten még egy alkalommal került a lapokba: ennek oka a gazdasági rendőrség gyógyszerekkel foglalkozó csoportja volt, az ugyanis a Népszínház utcai üzletben is lecsapott, hogy fényt derítsen a Budapesti Gyógyszerész Testületet vezető Margittai Tibor feketézésének minden részletére.

Margittai a fájdalom-, illetve erős lázcsillapítóként használt amidopirin városszerte való összegyűjtését tűzte ki célul, így a lassan újjáépülő város minden gyógyszertárának vezetőjét megkérte, hogy amennyiben egy magánember ilyen anyagot kínál fel eladásra, azt vásárolják meg tőle, majd adják neki tovább, hogy igazságosan szétoszthassa. Ez természetesen nem így történt: a felvásárolt szert majdnem dupla áron a feketepiacon értékesítette jókora bevételhez jutva ezzel. Korányi a beszállítók egyike volt, így a rendőrségi eljárás megkezdésekor azonnal eltüntette az adásvételt bizonyító dokumentumokat.

Rövid időre letartóztatták, szabadon engedése után azonban már csak néhány hónapra térhetett vissza minden a régi mederbe: egy 1949. januári fővárosi rendelettel az egykor Szent Margithoz címzett patika is állami tulajdonba került.”

Az eredeti 24.hu-s cikket a linkre kattintva elérheti: https://24.hu/kultura/2022/05/23/ismeretlen-budapest-nepszinhaz-utca-22-patika-gyogyszertar-patikabelso-butorzat-butor-koranyi-lajos-frigyes-miklos-vedettseg-vedett/

Hozzátennénk, hogy a bútorokat az elejétől fogva meg szerettük volna venni, így a cikk eredeti témáját érdemes semmisnek tekinteni.

A rendszerváltás után a patika privatizálódott. Majd mikor az új a tulajdonos nyugdíjba ment 2022-ben, eladta azt egy ismert patikahálózatnak, akiktől pedig mi vásároltuk meg.

Készítettünk egy virtuális túrát, ahol körbe tud nézni üzletünkben!

Rólunk mondták

Vincze Ibolya

2023 májusban kezdtem el használni a Human Medical Center Kft által forgalmazott SL 500-as lágylézer terméket degeneratív állapotú gerincfájdalmakra (pl. gerinccsatorna szűkület,

krónikus porckorongsérv, előrehaladott degeneráció, és részlegesen vákuumos degeneráció különböző helyeken a gerincben), mindkét csípő 10 éve létező porckopásos kezelésére, és egy 1 éve meglévő térd ízületi gyulladásra. Azon kívül sokféle seb gyógyítására is használtam. Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szakszerű tájékoztatással is, amit kaptam hozzá. Használata után, ha nem is napról napra, de hétről hétre, hónapról hónapra csökken a fájdalom, és ezalatt nem kell fájdalomcsillapítókat szednem. Ez a lámpa használatban van folyamatosan, mert bár meggyógyulni teljesen nem fogok, de a fájdalom megszüntetésére szükségem van rá. Nem kell a fizikoterápiás rendelésen várni rá, (mert az ortopéd orvosom felírt 10 lézer kezelést😊) és ott tölteni az időt, hanem például TV nézés közben is kényelmesen gyógyítgatom magam. Ami még fontos, hogy esetemben nem is lenne elég a 10 kezelés, hanem szükség szerint bármikor kezelhetem magam. Nagyon örülök én is, hogy ezt a természetes megoldást kezdtem el használni és nem kizárólag gyógyszerekkel próbálom az elfogadható állapotot fenntartani.

Három hét kihagyás után, (miután kölcsönadtam a családba a lámpát) fájdalmak jelentkeztek, sőt lett egy lumbágó is, éreztem, hogy újra szükségem van a lézer erejére, és be is jöttek a számításaim. Már két nap után javulást érzek.

Tiszta szívvel ajánlom én is mindenkinek!  A Human Medical Center munkatársai nagyon kedvesek, és bármikor rendelkezésre állnak, ha akár hetek vagy hónapok múlva megkeressük kérdéseinkkel, készségesen válaszolnak rá.

 

Fülöp Katalin

A porcműtött térdem sajnos gyakran begyullad, bedagad. Két hétre kibéreltem a Human Medical lézerkészülékét, hogy kipróbáljam, mer már elegem van a sok gyógyszerből, fájdalomcsillapítókból. A lézerkezelés nagyon jót tett, ajánlom mindenkinek. A Human Medical munkatársainak segítőkészsége, szakmai ajánlásai élhetőbbé tették napjaimat. Meg is vásároltam a készüléket a 13.havi nyugdíjamból, még a két heti bérleti díjat is jóváírták. Köszönöm!!!!

 

Kurpé Vivien

Eddig háromféle problémával kerestem fel a Human Medical Center Csapatát (ízületi fájdalom, migrén és hegkezelés), nagyon ritkán írok véleményt, de ha lehet egy cég iránt rajongani, akkor én biztos a rajongótáborukat erősítem! Profik, kedvesek, segítőkészek, mindig a megoldásra törekszenek. Jelenleg is bérlem a lézerüket és szorgalmasan használom hegkezelésre. Ígérem hamarosan jelentkezem előtte utána fotókkal is. Vivien

Csapatunk

Human Medical Csapat

A Human Medical Csapata

Csapatunk tagjai

Human medical Szilard

Töreky Szilárd

Human medical Kornel

Fülöp Kornél

Human Medical Aniko

Juhász Anikó

Human Medical Aron

Töreky Áron