A Human Medical Csapata

Cégünk megalapításánál fontos szempont volt az egészség és annak megőrzése. Hisszük, hogy a “csak egészség legyen” mondat, amely elsőre talán közhelynek tűnik, valójában az élet egyik legfontosabb pillére

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy hatékony megoldást találjunk az Ön egészségügyi problémájára. A minőség nálunk elsődleges szempont! Csak olyan megoldásokat kínálunk, amit mi is teszteltünk, használtunk és kipróbáltunk. Gondosan megválogatjuk termékeink használhatóságát, praktikusságát, és nem utolsó sorban szem előtt tartjuk ügyfeleink sokrétű igényét.

„Elismeréseik motiválják fejlődésünket”

  • HA nem szeretne többé a fájdalommal együtt élni
  • HA csak néhány kérdése lenne az egészségével kapcsolatban
  • HA egyszerűen csak szeretne meggyógyulni
  • Ha egyszerűen csak bizonytalan vagy tanácstalan
  • HA hallott már rólunk, de nem tudja felteheti-e a kérdéseit

…Amennyiben a fenti leírásból akár csak egy állítás igaz Önre ez esetben forduljon hozzánk bizalommal. Amit mi garantálni tudunk, hogy Budapest szívében barátságos, családias környezetben fogadjuk a 1073 Budapest, Erzsébet körút 13. 2/1 -i bemutatótermünkben. Minden köznap 9:00-16:30 között állunk rendelkezésére, munkatársaink egyéni szakértői tanácsadás keretén belül határozzák meg a legmegfelelőbb kezelési terápiát, és/vagy egyéb gyógymódot.

Vegye igénybe díjmentes szaktanácsadási szolgáltatásunkat. Nevezhetnénk prémium szolgáltatásnak is, hiszen sokszor telefonon hívjuk vissza a hozzánk egészségi problémával forduló érdeklődőt. Ilyenkor részletesen megbeszéljük miben tudnánk segíteni, mi mit javaslunk, melyik megoldást ajánljuk a felmerülő problémára. Előzetes bejelentkezés esetén egyéni tanácsadásra is van lehetőség 30 perces konzultációs időkeretben.

Számunkra fontos, hogy az Érdeklődő problémája megoldódjon, amihez mi számos praktikus és otthoni környezetben is használható megoldást nyújtunk magas minőségű orvostechnikai minősítésű eszközeinkkel.

Szívesen segítünk, keressen minket bizalommal, mi is bizalmasan kezeljük problémáját!

A személyes konzultáció után, lehetőség van készülékeinket azonnal kipróbálni, továbbá bérlési és vásárlási konstrukcióink közül is választhat.

Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedves érdeklődő és visszatérő ügyfeleinket.

Human Medical – az otthon gyógyulás és lézerterápia szakértője

Csapatunk tagjai

Töreky Szilárd – 

Fülöp Kornél – 

Juhász Anikó – 

Töreky Áron –